Me ollaan hengissä, vaikka muka piti olla kauhea myrsky tiedossa risteilyn aikana. Lukuunottamatta pientä keinumista, josta en ole varma, johtuiko juodusta alkoholin määrästä vai tuulen voimakkuudesta, oli oikein tyyntä ja rauhallista. Meillä oli oikeastaan kiva reissu. Siitäkin huolimatta, että se meni kaiteiden ja lasien ja rakojen jne. arvioinniksi taaskin.  Tosin ilmoitin miehelle, että jatkossa me matkustetaan vain omalla autolla/junalla/lentokoneella. Pystytään paremmin keskittymään toisiimme, kun ei ole työmaata mukana. :D

Matkan kohokohta oli Pikku Myy. Mies leikki rohkelikkoa, ja ajatteli poistua laivasta. Vastaan käveli Pikku Myy, joka kysyi mikä miehen määränpää oli? Miehen vastattua totesi: "No sitten vois olla viisaampaa pysyä laivassa."  Mies taisi mennä ihan sanattomaksi, mutta tuli pikaisesti luokseni turvaan. Pienet viisaat naiset eivät ole ihan hänen lemppareitaan.

Ei kun kohokohta ei sittenkään ollut Pikku Myy vaan se, että me ei taidettu tällä kertaa riidellä kertaakaan. Meillä oli oikeastaan vain hauskaa yhdessä. Tahtoo lisää!

Meidän ihanat pienet karvapallot on meillä. Kovin ovat seurallista väkeä nyt, kun ovat uskaltautuneet pois sohvan alta kurkkimasta ja pelkäämästä outoja ääniä. Nyt seurustelemaan niiden söpöläisten kanssa.

Nyt soi:
  Exilia - Starseed